Dags för ett lyft?

Vi har en uppsjö av olika produkter som fungerar enskilt eller en kombination av dessa till ett fungerande system. Alla dessa produkter är standard men kan efter önskemål lätt kundanpassas till olika typer av system, små eller stora.

Vi säljer och monterar de flesta förekommande märken av lyft på marknaden, detta för att kunden ska få stor valfrihet av prestanda, pris, leveranstider m m. 

Vi hjälper till med alla lyft

Idema fungerar i många fall som totalentreprenör då kunnandet av alla produkter finns i "huset" och som lätt kan passas ihop till en produktion-, tillverkning- eller förpackningslinje.

Förebyggande underhåll

Är en viktig faktor inom lyft och materialhantering. Vi erbjuder alltid våra kunder serviceavtal i någon form. Är man beroende av fungerande utrustningar är det väldigt viktigt att utrustningen underhålls.
 
Vistte du att en osmord kätting på en telfer slits tio gånger snabbare än om den vore smord. Det är även en säkerhetsfråga.

Få rådgivning på plats

Berätta för oss vad ni har för lyft- eller hanteringsproblem så löser vi detta med utgångpunkt från vår stora upparbetade kunskapsbank. Vi besöker er kostnadsfritt för rådgivning på plats då verkligheten säger mer än tusen ord.
Lyft2Lyft2
Lyft2