Lyftbord

Lyftbord
Här finner ni lyftbord av alla typer.
  • Enkelsaxar
  • Dubbelsaxar
  • Trippelsaxar 
  • Kajbord
  • Tiltar
  • Lågbyggda
Vi kundanpassar bord t ex med våg.
Idema företräder de flesta tillverkarna på marknaden.
Retro oldRetro old
Retro old
EnkelsaxEnkelsax
Enkelsax​​​​​​​Ett enkelt lyftbord används oftast som industriplattformar. Dessa bord kan användas både utomhus, installerade nedsänkta eller direkt på fabriksgolvet. Vändskivor, hjulunderreden, pallunderreden, mekaniska stopp, uppkörningsramper etc. är bara några av tillbehören till denna typ av bord vilket gör den ännu mer flexibel.
DubbelDubbel
Dubbel
Den vertikala dubbelsaxen är uppbyggd av två eller tre saxar på varandra. Denna modell har fördelar när stora vikter skall lyftas högt.
Ta reda på hur lyftbordet skall användas innan du väljer modell. De flesta modellerna kan tillverkas i heavy duty-utförande.
 

La gbyggtLa gbyggt
La gbyggt


​​​​​​​Eftersom lyftaren är så låg i nedfällt läge undviker man ofta montage i grop. Lyftbordet kontrolleras med ett manöverdon från det fristående hydraulaggregatet. Bordet ställs direkt på golvet och höjs till arbetshöjd.
Med en ramp (tillval) blir det möjligt att köra upp en pallyftare på bordet vilket ger stor flexibilitet. Med E-formad plattform (TUB) eller U-formad plattform (TUL) kan en pall enkelt lyftas på med pallyftare utan ramp.
 

ArmlyftArmlyft
Armlyft
Positionera pallar, nätkorgar och lådor i den bästa och mest bekväma höjden och vinkeln. Armlyftare är det bästa valet när det gäller arbete med komponenter på pallar, i lådor eller korgar.
 
Både lyftrörelsen och lutningsrörelsen åstadkoms med en enda mekanism, vilket gör armlyften till ett ekonomiskt alternativ till bord som kräver två separata lyft och lutningsmekanismer. Till skillnad från de flesta tilt funktioner som lutar upp, lutar sig armlyftaren ner istället. Detta innebär att armlyftaren lämpar sig mycket bra för stora lådor.
tilttilt
tilt
Tiltenheter för installation på ett lyftbord eller direkt på golvet. Ett nytt tiltprogram med många olika kombinationer. Vid installation på plattform är hydrauliken den samma för tiltenhet och bord. Tiltenheter som installeras direkt på golvet har en basram och inbyggd hydraulik.